Monday, November 21, 2011

Jalan-jalan Blog!


Tengah usha-usha blog blog yang ada, tetiba terjumpa satu gambo ni. :-) Memang gambar yang bebetul best! hehe mesej die tu! ia berlaku kat diri saya sepanjang tahun lepas. Ramai gila kot strangers (tak perlulah nak kasitau sape... paham2 sendiri lah sape yang terMaksudkan tu k? HEHE) yang x pernah saya kenali sebelum ini di mana bila kenal je dorang2 ni.. ternyata dorang banyak gila kot membantu benda2 penting. Kebaikkan mereka ini mengalahkan kawan-kawan yang sudah sedia lama saya kenal and ternyata tidak banyak dapat membantu saya pon! :-) Alhamdulillah ya Allah kau pertemukan dengan mereka mereka ini! HEHE

1 comment:

HasnahKasiran said...

Stranger is cool kan. Hahahaha