Sunday, April 15, 2012

Qasidah Ya Hanana beserta Lirik dan Terjemahan




Berikut ni lirik dia. :-)





42 comments:

cahaya kegembiraanku said...

assalam...trime ksih sbb uploadkn vdeo2 qasidah yg best2 kat utube..hari2 sye dgr sbb best..=)..bleh x nk wat prmntaan..kalau boleh sy hrp sgt dpt disediakn lirik & trjmahan..skali dgn ama zilna yer...truskan perjuangan anda smue...^_^.

Syarifah Fatimah binti Syed Abdul Kadir Al-Yahya said...

BarakaAllahu fiikum.

Izin copy lirik & share. Syukran muqaddam.

Anonymous said...

Alhamdulillah! Terima kasih. Merata cari makna. baru lah jumpa. Minta izin copy lirik n makna

calinai said...

Hey! Saya baru dengar piano music kamu di youtube "menanti sebuah jawaban" anda ada music for it Sorry my indonesian is not so good but if you have it can I PLEASE PLEASE PLEASE HAVE A COPY???

Anonymous said...

izin share ye

Anonymous said...

Salam...macam mana kalau nak anak-anak qasidah tu untuk majlis perkahwinan ye?kalau anda boleh bantu saya macam mana nak hubungi mereka? terima kasih.

Anonymous said...

adik yang chubby yang main alat muzik tu kalau tak silap saya dari darul quran ampang. mungkin boleh hubungi darul quran. madrasah tazkiyah tempat pengajian saya on sundays di usj satu pun ada kumpulan qasidah seperti ini. mungkin saya boleh tolong tanyakan?

Anonymous said...

thanks. semoga rahmat Allah sentiasa bersama anda.

Anonymous said...

salam , mohon share yer :)
terima kasih !

Anonymous said...

mohon share...TQ

Anonymous said...

mohan copy buat rujukan

muhammad faiz helmi said...

minta share la ye..trima kcih bnyak2

Anonymous said...

ya allah sukenye dgr qasidah ni . rindu nk g talaqi di kampus :(

Anonymous said...

As Salam :)
Adik adik asiqs ketika berqasidah menggunakan kitab apa ye ? saya nak tahu , di mana boleh beli ?

Anonymous said...

salam...mohon share..tq :)

ira said...

salam mohon share

http://nadhirahbaharin.blogspot.com/

Real Life in Malaysia said...

Assalamualaikum wbt,

Izin copy lirik & share with back link

di dahului terima kasih banyak ...

Uwais Al-Qarni said...

mohon copy dan print tn...
syukran...

Uwais Al-Qarni said...
This comment has been removed by the author.
puteri_hikmah said...

SALAM. SAYA JUGA NK MOHON SHARE..DAN COPY..NSYAALLAH ANDA JUGA AKN DPT PAHALA...CZ U DI SELAWAT RAMAI2 DLM MAJLIS...

Anonymous said...

salam sye juga nak tompang copy ye....

Anonymous said...

salam,,,

mohon share....terima kasih..semoga bermanfaat....

Afiqah Roshidi said...

Mohon share. Trimas for posting this. :)

Anonymous said...

hiburan yang halal
<3 <3
yaa hanana

E-rul said...

assalamualaikum.mntk izin utk dicopy lirik dan terjemahan ya hana na

srikandi creatif said...

salam...saya minta izin copy juga ye....terima ksih....semoga anda berjaya hidup di dunia dan di akhirat...amin

srikandi creatif said...
This comment has been removed by the author.
srikandi creatif said...
This comment has been removed by the author.
srikandi creatif said...
This comment has been removed by the author.
srikandi creatif said...
This comment has been removed by the author.
SaKiNah Haji ALi said...

i like it...sbb de terjemahan nya sekali..mhn nk copy n share kat org lain plak yg xfhm mkna nyer.. ^^

Anonymous said...

Salam...mohon copy lirik ye...terima kasih

Anonymous said...

Terima kasih berkongsi..

Ecah Shafiee said...

Assalamualaikum, mohon share...

ceywie ku said...

saya pun mohon copy, tq.

Anonymous said...

Terima kasih kerana berkongsi lirik ini.
Nak mengajar budak2 tadika qasidah ni. :)

zilaothman said...

Assalamualaikum.. Mohon izin kongsi...
Terima kasih....

Anonymous said...

Mnta izin copy... Trima ksh...

amerul said...

Assalamualaikum. Mohon share Qasidah ini. Terima kasih atas perkongsian ilmunya..

Zulina Nana said...

salam... saya mencari qasidah kanak kanak untuk majlis kahwin... mcm mane nak dapat ye??

Amim Blog said...

terima kasih kerana berkongsi. :)

Nadhrah said...

mohon copy paste ye :)