Tuesday, July 31, 2012

Salam Ramadhan & CD AlMawlid


Salam Ramadhan kepada semua umat Islam di luar sana. Di sini ingin diiklankan.. kepada sesiapa yang ingin mendapatkan Album Sulung AlMawlid boleh menghubungi saya di email incik_kazak@yahoo.com (facebook pun email sama) atau twitter @incik_kazak dengan harga RM24.90 (tidak termasuk POS). bagi yang duduk berdekatan Shah Alam boleh mengambil sahaja daripada saya. :-) Bagi yang ingin pos, sila transfer wang bersama wang kiriman pos (anggaran RM7) kepada akaun 

MBB (Maybank) - 1621 0646 9069 
(Mohd Shamsul Bahari Rosli)

(Minggu lepas berjaya jual 60 keping..... ni stock baru sampai! hehehe cepat2 dapatkan yang original! ;-p)

3 comments:

Sarah said...

Salam w.b.t.

Saya Sarah. Kalau order mcm ni, boleh tak dapat yang bertandatangan anggota kump. alMawlid?

T.kasih

Anonymous said...

ads classified classifieddownload blog blog blog blog SEO SEO Earn Money Online

aTiE said...

Assalamualaikum

Macam mana nak beli cd nih?
Agak2 boleh dibeli tak dari Pesta Buku hujung bulan ni dari booth In Team?