Wednesday, December 17, 2014

Salam Semangat Baru :-)

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum. lama dah meninggalkan dunia Blog ni. Bersempena dengan semangat baru ni. Mari kita mulakan dengan ucapan Selamat Harijadi buat saya! HAHAHA sebab esok harijadi saya! XD

Tadi pagi bersesi minum bersama Abang Rafiq dan Abang Saiful.. sedang berborak-borak… tiba-tiba saja terasa nak cari Tarikh Harijadi dalam Kalendar Islam.. so jumpa lah website ni. HEHE silalah lawat kalau siapa nak check tarikh lahir mereka dalam kalendar Islam

Siapa nak cari .. KLIK SINI ---> SINI JUGAK


Contoh :




Semoga bermanfaat. X salah and tak rugi pon ingat birthday dalam kalendar Islam :-D

No comments: