Thursday, October 05, 2006

Pizza Hut!!!!




From Left : Dira, Syukri, Liyana Z, Ameer, AB, Athirah, Fifi, Raimi, Jijah, Asilah

today had been one of the best days in my life ever!!!! (haha.... munkinlah kot..) kami(Bersame student2 yg mendapat A utk trial SPM) berbuka puasa di Pizza Hut SACC... I'm quite happy coz all my A students came and joined the majlis...

Raimi... Ish ish ish

Smue orang bertukar2 cerita, berkongsi lawak jenaka, menyiapkan puzzle2 yg disediakan oleh pihak Pizza Hut, bergambar gambar kenang kenangan, mengejek ejek, dan lain lain lagi.. sangat sempurna majlis ini... Hahaha...

Raimi ni... suke happy~

There was this one moment when I hit one of Pizza Hut's lamps... haha.. everybody was watching at me... (Menurut kate Syukri)huhu.. cover jelah nampaknye.... straight to the counter and settled the bill...

Dira wit her cousin... Nurul (Bday Girl)

Huhu... creativity terserlah

Owh.. btw... Dira's cousin.. Nurul kot.. together wit her friends were there celebrating her birthday. hehe.. we combined forces wit her friends singing her "Happy Birthday" song.... auuu sangat sweet~ she gave us a piece of her birthday cake but... we were all full at that time... kah kah


We are family~

I asked one of the akak Pizza Hut to take pictures of us... and she managed to take a pair of realllllly nice pictures.... wow!! amazing!!! (semue macam malu lah sebab smue org kat dalam Pizza Hut tu memerhatikan gerak geri kami mengambil gambar...)

P/s :
  • Ameer... sorry lah kalau banyak termelawakkan kau... hihihi
  • Syukri's birthday is around the corner... huhuhu
  • Asilah and Jijah sangatlah senyap... kesian...
  • Everybody was wearing our traditional costume except for 3 girls... grrrrr
  • To all my students... thanx kay kerane berusahe gile2 utk mendapat keputusan yg best.. I'm really proud of all u guys... sangat terharu.. THANX!!!!!
  • Actually, Syukri asked me to give a speech.... hehe.. sorry.. I'm not good at giving speeches
  • After smayang Terawikh.. me, syukri and Dira lepak2 at Darul Ehsan 9..... hihi

7 comments:

hands down, said...

wow! sume anak murid ab same annoying mcm cikgunye...kami same2 turut bangge dgn kejayaan tersebut. smoga sukses2 aja sih om!!! *xtau nk ckp ape* oh, ade2. woo kami comel. yeyeh!

hands down, said...

ey, bukan 'lepak2' ah. tuka la jd 'beristirehat' ke, 'minum malam' ke, 'bersantai sebentar' ke, 'diskusi berfaedah' ke 'sesi pertukaran pendapat' ke 'kuliah sosial' ke baru la sesuai sket dgn status ktrg yg nk spm nih. wahaha

ab said...

haha... kau ni syukri.. ade ade aje ngarutan ngarutan kau nieh... keh keh keh....

Anonymous said...

ye ye tahu bday syukri nak dekat. tahu tahu. haha.

ab said...

haah.. sibuk je mementang nak jadi tue dah syukri nieh.. HAHA

chakry said...

biler lagi nak blanje kiterang ab?

ab said...

haha.. bukan main chakra nieh... dan dan suke pizza hut