Wednesday, August 16, 2006

Fantasy Football Anyone???

EPL is starting soon... this weekend.. anybody who likes to play Fantasy Football??
please... just for fun....

1. Register here ---> Click Here

2. Join My League AB Best... HAHA ---> Click Here --> simply insert this code to join 601750-92138

7 comments:

since1897 said...

BEWARE....SERIE B BOY IS COMING DOWN!!!!
:p

electrical life sucks said...

wat da ...??....i dont afraid of any serie B or A or any serie u got,italiano auditor...ahaha.


yes..aku da berjaya mereka 1 team fantasy football for da 1st time...x tau bole mng ke x....aku ni bukan pundit cm abg kerol kte atau abg budi...bole teka dgn btol...ahaha.

friendly results(juz yg important je aku amik):
Ukraine 6 - 0 Azerbaijan
Ghana 2 - 0 Togo
Iceland 0 - 0 Spain
Luxembourg 0 - 1 Turkey
Czech Republic 1 - 3 Serbia
Ireland 0 - 4 Holland
Germany 3 - 0 Sweden
Italy 0 - 2 Croatia
Bosnia-Herzegovina 1 - 2 France
England 4 - 0 Greece (terry,lampard,crouch 2)

ab said...

ehehy.. what happened to Italy nieh??? owh ukraine menang?? abislah kite kalau pegi Cili Merah.. "Ini cepchenko ni bagus nie...." Hahaha..... pa.. sape pemain yg ade kat kau punye team?? ;p

since1897 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
since1897 said...

Italy?...Hehe...ntahla.. test power dgn player2 x familiar kot....Cuma sorang je WC player yang main smalam...Amelia...tupun keeper simpanan ke 3...diulangi ke tiga..haha...giler gamble...pasni aku arap dia tak buat surprise lagi...

p/s : Lippi debut match after take control national team 2 yrs ago, they lost to Rep Ireland 2-0......
but its TOO BAD coz they end up as Champione Del Mondo..Kwang3 :p

ab said...

hihi... blagak seh.... takpe takpe.. aku pun rase Italy lah paling power... ngan France... KAH KAH KAH tak sabar siot nak start EPL!!!!! harap harap match arsenal ade tunjuk!

hands down, said...

mane ko nye tagbox seyh..hilang