Thursday, August 31, 2006

M I R A C U L A

Whoa....
Date : 29.9.2006
Location : Khalifah Sec 3
Time : Breakfast (Around 10.30 a.m)

Hurmm.. ape nak jadi budak2 nie...
  • AB : ey korang smue dah tumbuh gigi bongsu tak??
  • Apis : Dah... nape? kau belum ke??
  • AB : Haah laa... belum laaa... aku kire smalam.. ade 28 aje gigi aku ni smue...
  • Jia : Hahahaha.... budak kecik lagilah AB nie...
  • Apis : penipu lah dah 21 tak tumbuh lagi??
  • AB : 20!!! ;(
  • Jia : Patutlah AB asik gagal dalam bercinta aje!! kalau tak tumbuh, takleh bercinta
  • AB : Ek eleh... ntah pape ntah!!!

Time : 3.30 p.m (Tusyen Umah Liyana Z...)

Joke of The day!

  • A: Kenapa badak kukunya berwarna merah?
  • B: Mmm...apa ya..tak tau...
  • A: Supaya dapat sembunyi di sebalik pohon epal
  • B: Ah bohong... mana ada badak boleh sembunyi di balik
  • pohon epal?
  • A: Tak pernah lihat,kan? Bererti badak itu berjaya
  • bersembunyi laa...
Owh... sape brani kacau kalau Fifi macam ni???

Hahaha... Fifi turut tergelak.. walaupun die berpuase dan agak concentrate gile kat LK die..!!!

P/s
  • Dira dah bleh main intro Rihanna - Unfaithful
  • Met Najwa, Alip and Naeddy at Cili Merah that evening after Liyana's class....
  • Owhh... Alip did a really funny joke laaa... about "Lil bro.." ;p
  • At Cili Merah... unfortunately we met Najmi (Dira and Syukri's classmate..) hahaha

3 comments:

hands down, said...

kehkeh. format baru blog ke? haha. happy merdeka to all malaysians. bljr rajin²! kehkeh

si sukri

hands down, said...

asl aku gelak kehkeh ni. bengong btol

si sukri lagi

ab said...

hahaha... haah format baru.. senang difahami.. senang juga nak ditaip... owh kau gelak pasal fifi ke??? aku pon... each time aku tgk gamba ni sure gelak!!!